dijous, 27 de novembre del 2014

L'ANTINA PREPARA LA VOLTA AL MÓN!




A la nostra escola l’aventura va començar  al setembre, quan vàrem decidir que el Projecte de centre d’aquest curs seria el seguiment de la BWR. Va ser una decisió consensuada perquè fem vela escolar, perquè pensar en viatges ens emociona i ens uneix, perquè creiem que una volta al món a vela és un centre d’interès transversal, singular, global, significatiu, competencial i molt motivador, i perquè el Programa Educatiu ens ofereix un gran ventall de possibilitats d’aprenentatge.

Estem molt il·lusionats i al llarg dels mesos d’octubre i novembre hem anat endinsant-nos en tot el que suposa fer una volta al món, a la vegada que anàvem adequant  racons a les aules i a la biblioteca,  i decorant espais comuns amb l’ajuda d’algunes mares molt artistes.

Ens hem compromès amb la reducció del consum d’energia fent campanya amb la mostra Oceà viu Planeta viu, estem fent activitats en la Setmana de la  Ciència relacionades amb la navegació a vela, fins i tot els mestres vam fer una pràctica a la platja per identificar els microplàstics.

El dimarts 25 de novembre vam tenir la visita de l’Aleix Gelabert del One Planet One Ocean, un bany de masses per a ell i un gran aconteixement per a tots a l’escola, va ser màgic!

Us mostrem un tast en imatges de tot el que hem anat fent fins avui.  

Ara que ja hem començat a escriure al blog anirem compartint en detalls tot el que estem fent a l’escola.

Bons vents a tothom!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada